Complexul Sportiv Naţional

Bascov – Budeasa

Situat intr-o zona pitoreasca, detasat complet de tumultul vietii cotidiene, la 5 km de municipiul Pitesti, de o parte si de alta a raului Arges, Complexul Sportiv Naţional Bascov – Budeasa este locul ideal atat pentru cantonamentele grupurilor sportive, cat şi pentru competitii nationale si internationale. Dispune de parcare proprie si personal de sprijin pentru orice tip de activitati

Complexul, destinat pentru activitati de relaxare si recreere pune la dispozitie atat federatiilor sportive cat si celorlalte structuri sportive, baza materiala si serviciile aferente, necesare procesului de pregatire al activitatilor competitionale.

C.S.N. BASCOV

DISCIPLINĂ
AMBIȚIE
PROGRES

FACILITATILE C.S.N. BASCOV – BUDEASA

SPORTURI DE CONTACT

Sala si logistica pentru activitati sportive de contact precum: Lupte, Judo, arte martiale, box.

HALTERE - CULTURISM

Va oferim o sala de haltere, 2 sali de forta din care 1 de trenajoare

Sala multifunctionala

Recent construita si amenajata pentru activitati precum: basket, volei, hanbal etc

Football

Teren modern de mini-football cu instalație de iluminare nocturna.

RECUPERARE

Avem personal specializat pentru recuperare sportiva si cabinet medical.

KAIAC-CANOE

Dispunem de cele mai moderne piste si logistica de kaiac-canoe.

PING-PONG

Complexul va ofera logistica si mese de tenis de masa profesionale.

SAUNĂ

Dispunem de sauna si cada pentru hidromasaj pentru o recuperare si relaxare.

In cadrul C.S.N. Bascov se desfasoara cu prioritate pregatirea in regim de cantonament a sportivilor si tehnicienilor componenti ai loturilor nationale si olimpice.Celelalte categorii de sportivi pot efectua pregatire in cadrul Complexului Sportiv Naţional Bascov – Budeasa, cu respectarea prevederilor privind normele de folosire a bazelor sportive si unitatilor de cazare aflate in administrarea institutiilor subordonate Ministerului Tineretului si Sportului.Pentru activitati extrasportive, Complexul Sportiv National Bascov – Budeasa pune la dispozitia persoanelor fizice sau juridice baza materiala sportiva si celelalte dotari, în masura in care acestea sunt disponibile si se incadreaza in programul aprobat de conducerea complexului.

Baza de cazare a Complexului Sportiv National Bascov – Budeasa contine in principal un hotel, care dispune de 139 de locuri de cazare – apartamente si camere cu trei paturi, care beneficiaza de aer conditionat si incalzire. In total hotelul dispune de 46 de camere si 4 apartamente modernizate in anul 2019.Fiecare camera sau apartament dispune de baie proprie, mobilier nou, televizor, frigider, televizor si internet wireless. De asemenea, invitatii nostri beneficiaza de servicii de curatatorie haine si echipamente sportive speciale.

Locuri de cazare – 139
Camere – 46
Apartamente – 4

Complexul Sportiv Naţional Bascov – Budeasa dispune de o sala de mese, tip cantina cu 150 de locuri, unde se mananca preparate culinare traditionale, specifice bucatariei romanesti, dar si preparate internationale. De asemenea, complexul pune la dispozitie oaspetilor sai, posibilitatea organizarii de diverse evenimente dar si un bar propriu, care ofera o gama variata de produse, ce pot fi savurate alaturi de prieteni, la o partida de biliard, ping-pong ori orice fel de activitati de grup si socializare.

Locuri invitati – 150
Bucatarie traditionala
Bucatarie internationala

SCURT ISTORIC

 • 1982 – S-a înfiintat Complexul Sportiv Naţional Bascov – Budeasa, ca bază nautica, la iniţiativa d-lui Valeriu POP – director la Apele Romane si a d-lui Ion ILIESCU – director la Editura Tehnica. Initial, s-a construit turnul si tribuna, pontoanele si cabinele cu dusuri.

 • 1986 – Investitiile realizate in cadrul Complexului Sportiv National Bascov – Budeasa au intrat in patrimoniul Consiliului Judetean de Educaţie Fizica si Sport Arges, precum si în subordinea CNEFS

 • 1988 – S-a finalizat constructia hotelului din cadrul Complexului Sportiv Naţional Bascov – Budeasa, care are 139 locuri capacitate de cazare, aspect care a permis si dezvoltarea activitatii sportive de performanta.

 • 2001 – Complexul Sportiv National Bascov – Budeasa a fost conectat la reteaua de gaze. A inceput modernizarea hotelului, fapt care a condus la cresterea conditiilor de confort si a veniturilor proprii obtinute de acest complex sportiv.

 • 2005 – 2006  S-a construit sala de judo si box din cadrul Complexului Sportiv National Bascov – Budeasa aspect ce a permis oranizare unui numar considerabil de noi competitii si cantonamente.

 • 2011 S-a modernizat “turnul de finish” de la pista de kaiac – canoe a complexului sportiv. Astfel am putut sa demaram activitatile de organizare a concursurilor internationale.

 • 2014  Se fac pregatiri si se asigura dotarile necesare pentru organizarea in cadrul Complexului Sportiv National Bascov – Budeasa a unui Campionat European de Sprint, in luna septembrie 2015, precum si pentru introducerea in circuitul international a pistei de kaiac-canoe.

 • 2018  S-a modernizat hotelul din cadrul Complexului Sportiv Naţional Bascov – Budeasa, camere renovate, mobilier nou, aparate aer conditionat, televizoare, utilare bai etc..

PARTENERI

 • Federaţiile sportive naţionale;
 • Structurile sportive cu personalitate juridică;
 • Comitetul Olimpic şi Sportiv Român;
 • Federaţia Română de Kaiak Canoe;
 • Persoane fizice şi juridice interesate de serviciile CSN Bascov;
 • Administratia Bazinala Arges Vedea;
 • Primăria Bascov – judeţul Argeş;
 • Primăria Budeasa – judeţul Argeş;
 • Universitatea Pitesti;
 • CSM Pitesti;
 • F.R. Haltere;
 • Consiliul Judetean Arges.